Manapság mennyibe kerül összesen egy jogsi?
Tudom, nekem is van számológépem, ha összeadom a számokat a weboldalakon akkor kijön 140-re, de olvastam hogy a 30 óra ami benne van az árba már nem elég hanem nem tudom hány kmt is le kell vezetni, ami nem fér be a 30 órába, ezért érdekelne a dolog.
Köszönöm
ha hülyevagy 1millió.
ha jól megy 140.000
Ami a jogsihoz kellett/elsősegélyt pár éve csináltam, a többit pár hónapja/:
-elsősegély könyv - 1000
-elsősegély tanfolyam - 12000
-elsősegély vizsgadíj - 6000
-orvosi alkalmassági - 7200
-kresz könyv - 5000
-kresz tanfolyam - 20000 (féláras akcióban csináltam, amúgy 40000 rendes áron)
-kresz vizsgadíj - 4600 (ha valaki bukik és újra megy, az 5000-ért megy már úgy tudom)
-30 alapóra vezetés - 112500
(ahol én csinálom, minden efelett pluszban vett óra 4000 Ft/óráért megy)
-forgalmi vizsga díja 11000, plusz 4000-ret be kell fizetni, mert óradíjat számolnak fel ugyanarra külön.
Ha minden elsőre megvan ennyi. Ez önmagában 180000 felett van, ahogy írtam a kedvezményes kresz verziójával.
Én alapból vettem 10 plusz órát, aztán mivel még a vizsga időpontig volt idő és nem akartam "felejteni" addig, szintén jártam, ott még 8 órám volt ez idő alatt.. Vizsgán pedig sajnos elsőre buktam. Gondolom még veszek pár órát a következő vizsgaalkalomig, plusz újra a forgalmi árát befizetem.. A jogsi okmány kiállítására pedig szerencsére (első alkalommal) januártól már nem kell fizetni.
Személy szerint nekem eddig 237 ezremben volt a dolog, a 2. vizsgámig jó esetben 272 ezerben lesz, de nagyon remélem hogy nem többen.
Lényeg, hogy a plusz órák mennyiségén, és attól függően mi hányadszorra sikerül, sok el tud menni.
Remélem segítettem.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!