Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Manapság mennyibe kerül...

Kérdezlek kérdése:

Manapság mennyibe kerül összesen egy jogsi?

Figyelt kérdés

Tudom, nekem is van számológépem, ha összeadom a számokat a weboldalakon akkor kijön 140-re, de olvastam hogy a 30 óra ami benne van az árba már nem elég hanem nem tudom hány kmt is le kell vezetni, ami nem fér be a 30 órába, ezért érdekelne a dolog.

Köszönöm

2016. jan. 25. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha minden elsőre megvan, szerintem alsó hangon olyan 130-150 körül lehet. Szignifikánsan függ attól, hogy hol és mennyiért vezetsz.
2016. jan. 25. 21:54
 2/4 anonim válasza:

ha hülyevagy 1millió.

ha jól megy 140.000

2016. jan. 27. 01:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor kb annyi amennyit én is számoltam. Csak nekem nemrég egyik ismerős azt mondta hogy kb 180-220 körül áll meg a jogsi, de akkor ennek örülök hogy "csak" ennyi.
2016. jan. 28. 16:21
 4/4 anonim válasza:

Ami a jogsihoz kellett/elsősegélyt pár éve csináltam, a többit pár hónapja/:

-elsősegély könyv - 1000

-elsősegély tanfolyam - 12000

-elsősegély vizsgadíj - 6000

-orvosi alkalmassági - 7200

-kresz könyv - 5000

-kresz tanfolyam - 20000 (féláras akcióban csináltam, amúgy 40000 rendes áron)

-kresz vizsgadíj - 4600 (ha valaki bukik és újra megy, az 5000-ért megy már úgy tudom)

-30 alapóra vezetés - 112500

(ahol én csinálom, minden efelett pluszban vett óra 4000 Ft/óráért megy)

-forgalmi vizsga díja 11000, plusz 4000-ret be kell fizetni, mert óradíjat számolnak fel ugyanarra külön.

Ha minden elsőre megvan ennyi. Ez önmagában 180000 felett van, ahogy írtam a kedvezményes kresz verziójával.

Én alapból vettem 10 plusz órát, aztán mivel még a vizsga időpontig volt idő és nem akartam "felejteni" addig, szintén jártam, ott még 8 órám volt ez idő alatt.. Vizsgán pedig sajnos elsőre buktam. Gondolom még veszek pár órát a következő vizsgaalkalomig, plusz újra a forgalmi árát befizetem.. A jogsi okmány kiállítására pedig szerencsére (első alkalommal) januártól már nem kell fizetni.

Személy szerint nekem eddig 237 ezremben volt a dolog, a 2. vizsgámig jó esetben 272 ezerben lesz, de nagyon remélem hogy nem többen.

Lényeg, hogy a plusz órák mennyiségén, és attól függően mi hányadszorra sikerül, sok el tud menni.

Remélem segítettem.

Sok sikert!:)

2016. jan. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!