Manapság ha magánorvoshoz jártok a terhesség alatt, akkor összesen mennyi pénzt hagytok ott a 9 hónap alatt?
Érdekelne, hogy ti mennyit fizettek az orvosnak alkalmanként, összesen, hányszor mentek hozzá, és van e valamilyen vizsgálat amiért "felárat" kér?
Mi 8000 Ft-ot fizettünk eddig, de ekkor mindig volt ultrahang is. (Kétszer voltunk, még nagyon az elején vagyunk)
Nekem adott egy tervet a terhesgondozásra:
a 37. hétig 7* kell menni,
utána hetente, attól függ, mikor szülsz.
Ez a normál eset, ha mindig minden ok.
nekünk 10 /alkalom, abba benne van az uh is. felér nincs.
tehát olyan 100 e körül van . + a szülés..
Barátnőm 15ezer/alkalom (9-szer volt), ctg-kért plusz 4000ft-ot kért (4-szer volt) és 150ezer a szülésért.
(Na, én ezért jártam sztk-ba, a pénzt meg a kisfiúnkra költöttük.)
8-szor voltam nála a magánrendelőben, ez 46ezer ft.
Már a végén járok, a kórházba járok be hozzá 2 naponta.
7ezer ft volt alkalmanként, mindig csinált ultrahangot.
2-szer kellett 2ezer ft-ot fizetnem, amikor "csak" ctg-re mentem hozzá (az is van a magánrendelőjében).
Köszi a gyors válaszokat. Én is úgy saccolom, hogy 100 körül lesz a vége + szülés.
Ti konkrétan rákérdeztetek a tarifákra, vagy fizettetek mindig amit épp mondott a doki? A szülés tarifáját a doki közölte előre, vagy szülés után megkérdeztétek, hogy akkor még mennyi lesz?
Köszi még egyszer!
17. héten járok.
Eddig 3x 10 000, és 1x12 000 (streptococcus kenet vizsgálatot is ki kellett fizetni)
1 x 30 000 Ft a kombinált teszt.
Jövő héten vissza a dokihoz, és jövő héten van a genetikai uh, ez együtt 25 000 Ft.
Havonta 1x kell menni a dokihoz, méhszájvizsgálat, uh, minden kérdésemre válaszol, mindenhová elirányít, mindent elmond. Nekem megéri. Más vizsgálatokért külön nem fizetünk már. A szüléshez úgy néz ki, megfogadjuk, de hogy mennyit fizetünk neki, azt még nem tudom, de nem is szokott fix árat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!