Manapság ha magánorvoshoz jártok a terhesség alatt, akkor összesen mennyi pénzt hagytok ott a 9 hónap alatt?
Érdekelne, hogy ti mennyit fizettek az orvosnak alkalmanként, összesen, hányszor mentek hozzá, és van e valamilyen vizsgálat amiért "felárat" kér?
Mi 8000 Ft-ot fizettünk eddig, de ekkor mindig volt ultrahang is. (Kétszer voltunk, még nagyon az elején vagyunk)
első vagyok
Nálunk a kombináltért nem kellett fizetni. Én annyit adtam, amennyit gondoltam, nem kérdeztem meg. De úgy láttam nem volt az összeggel gond.
42 ezret, nem hívott be havonta UH-ra, CTG-re meg a kórházba jártam
Össze vizsgálat szintén a kórházban volt.
előző
Kombinált teszt ingyenes volt, szintén a kórházban.
Bp-en szültem a Margit kh-ban.
Itt egyeseket jól lehúztak/nak:-((((((
Leírom, de nagyon gáz, hogy mennyit fizettünk eddig ki, bár igaz, hogy magánrendelő és a labort is itt csinálják - pénzért.
- Volt eddig 6 db uh - 60.000
- Orvos látott 5 alkalommal - 54.000 (10.000 alkalmanként)
- Integrált teszt: 28.000
- 1. nagylabor: 27.000
- Hepatitis szűrés: 4.000
Most vagyok a 22. héten, és most megyünk még egy genetikai uh-ra is az istenhegyi génklinikára ez újabb 15.000 lesz. És még hol van a vége... A szülés még plusz 100.000 lesz.
14:22es vaygok
Komyolan nem értek egyeseket, hogy miért fizetnek olyanokért, ami ingyenes.
ja én ráadásul az utlsó 3 hónapban cukrobeteg voltam, 3 havonta vizsgáltak a kórházban, és azért sem kellett fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!