Kivitelezhető a terv?
Az az igazság, hogy a fent említett szakot nem ismerem ilyen mértékben. Én programtervező informatikát végeztem, de ha hasonló szituáció alakult volna ki, mint nálad, akkor én az első félévet nappalin kezdeném. Nyilván ugye itt a lakhatást stb-t valamiből fedezned kell, de nyáron tudsz dolgozni, plusz diákmunkát is tudsz vállalni év közben (alkalmi jellegűeket is). Látni fogod, hogy egy X nehézségű tárgy esetében neked mennyi időt kell tanulásra fordítani.
Azért tartom ezt jobb opciónak, mert az általad említett megoldásnál a munkát helyezed előtérbe és az egyetemet a háttérbe (miközben az egyetem miatt veszel fel nagyobb összegű hitelt - ha már ennyi pénzt fizetsz érte, akkor azt kéne biztosabb lábakon tartani).
Aztán ha minden okés, akkor második félévkor át tudsz jelentkezni levelezős képzésre (szerintem ez elég nagy esélyjel megoldható). Így nem lesz már akkora rizikó a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!