Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meglehet tanulni napi 70...

Meglehet tanulni napi 70 oldalnyi tananyagot 8 napon keresztül egy szóbeli vizsgára, úgy hogy át is menjek?

Figyelt kérdés

Ti hány oldal anyagot tudtok megtanulni naponta? Mennyi időt szántok a tanulásra egy-egy vizsga előtt? Van valami spéci módszeretek? Minden ötletet, tapasztalatot, trükköt szívesen hallgatok!

Köszi! :)

2016. jan. 19. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez azért erőteljesen tárgyfüggő is. Ha a 70 oldal nagy része rizsa, akkor igen, megoldható, viszont ha nem, akkor már gázosabb. Milyen tárgyról van szó? Én egyébként teljesen változó, de lehet nem vagyok jó válaszoló, mert 2 idegennyelvi szakon vagyok (nyelvtanár) és majdnem minden tárgyam idegennyelven van, ergo kicsit belassít, plusz ha még szótároznom is kell. Nálam olyan napi 50 a reális egyébként, de a 70 sem lehetetlen.
2016. jan. 19. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire tömör az anyag, de azért 1 óra alatt 10 oldalt át lehet olvasni, ki lehet jegyzetelni. Egy nap alatt kényelmesen megvan így 70 oldal, csak el kell kezdeni reggel 7-8-kor, aztán délután, este pihenetsz is, vagy ha szorgalmas vagy, átismétled az aznapi anyagot.

Én kijegyzetelek mindent lapokra, már azzal is sokat tanulok, illetve mielőtt újabb tételhez érnék, megpróbálom elmondani magamnak is. A legvégén vagy nagyobb szakaszok végén meg átolvasom újra a jegyzeteimet. Erre is hagyjál 1 napot minimum.

Meg lesz az, nyugi, sima ügy.

2016. jan. 19. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű tárgy esetén, ahova elég a rizsa, bőven meglehet. Komolyabb tárgyakhoz, ahol érteni is kell, szinte lehetetlen.
2016. jan. 20. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!