Mennyire kell tudni a tananyagot egy max pontos töri szóbelihez?
Figyelt kérdés
Elég,ha a neten található forrásokból tanulok és a tételek kérdéseire próbálok összpontosítani,aztán felmondom magamnak ezzel is gyakorolva,hogy hangzik szóban vagy ennél azért több kell és jobb,ha van olyan vázlat/iromány ami az adott vizsgáztató tanártól származik?2015. jún. 3. 16:15
1/3 anonim válasza:
Nyilván nem elég bemagolni valamit, látni is kell az összefüggéseket, amihez pedig tisztában kell lenni az adott témakörrel. Ha feltesz egy kérdést a tanár, arra tudni kell válaszolni, és a válasz nem feltétlen lesz benne a kidolgozott tételben.
2/3 A kérdező kommentje:
ja nagyjából 2 hetem van rá , az lemaradt
és valamennyire tudom az anyagot csak nincs viszonyítási alapom a tökéletes felelethez vagy,hogy mit takar egy tökéletes felelet az adott tanárnál
2015. jún. 3. 16:19
3/3 A kérdező kommentje:
1# igen ettől félek én is,ha most netről elkezdek valamit tanulni félek,hogy hiányos az a tétel
meg amennyi tétel fent van a neten annyiféle elképzelés egy adott tételről sajnos.
2015. jún. 3. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!