Anatómia vizsga egy nap alatt? Lehetséges, hogy átmenjek?
Figyelt kérdés
Nem megy valami fényesen a tanulás, középiskolában szinte egyáltalán nem tanultam, most betegség miatt nem tudtam tanulni semmit és holnap vizsga. Tudom, hogy nem gyakorizni kéne, de van valakinek valami tuti tippje? (nem orvosira járok)2016. jan. 18. 11:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem kizárt, az anatómia általában minden szakon mumustantárgynak számít, nem véletlenül.
Ettől függetlenül tanulj, és próbáld meg, mert mindig történnek csodák, és egyszer úgyis meg kell tanulnod. Tényleg ne gyakorizz.
Amit én tennék ilyen helyzetben, az sok zöld tea ivása, és annyi tétel megtanulása, amennyi csak lehetséges. Ha mázlid van, belenyúlsz a jóba, veszteni valód nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
írásbeli lesz...a remény hal meg utoljára..
2016. jan. 18. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!