Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki le tudná nekem írni,...

Valaki le tudná nekem írni, hogyan zajlik pontosan egy szóbeli anatómia vizsga?

Figyelt kérdés

Annyira ijesztgetnek bennünket vele, hogy kibukik a fél csoport meg hasonlók, de azt még senki nem mondta el, hogy mire lehet számítani. Kapsz képet és akkor latinul kell elmondani a szerveket, vagy a működésük kell? Meg még rákérdez latin szavakra, hogy tudod-e magyarul?Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan zajlik, szóval bocsi a hülye kérdésekért : D

Ha valaki válaszol, azt előre is nagyon köszönöm : )

2013. szept. 5. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem kérdeztek meg egy felsőbb évest? Például az egyik ijesztgetőt (márha a diákok ijesztgetnek, nem a tanárok). Vagy akár a tanárt.
2013. szept. 5. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (DOTE): tételsorból húzol, ez lehet szerv, régió vagy valami alapján egybevett részek (pl. izmok vagy idegek). Ezeket megmutogatod a tetemen, szisztematikusan, közben mondod is éppen mit mutatsz, ha esetleg ha olyan rész, aminek az anatómiája működés szempontjából vagy klinikailag fontos, azt is elmondod (vagy rákérdeznek). Ja, és mindent latinul, helyesen ragozva.
2013. szept. 5. 23:13
 3/4 A kérdező kommentje:
23:13, köszi a választ : )
2013. szept. 7. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyetem függő... SOTE, POTE, DOTE, SZOTE. Gondolom mindenhol kicsit más. Egy viszont biztos, hogy közös: rohadt nehéz. :D
2014. febr. 24. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!