Valaki le tudná nekem írni, hogyan zajlik pontosan egy szóbeli anatómia vizsga?
Figyelt kérdés
Annyira ijesztgetnek bennünket vele, hogy kibukik a fél csoport meg hasonlók, de azt még senki nem mondta el, hogy mire lehet számítani. Kapsz képet és akkor latinul kell elmondani a szerveket, vagy a működésük kell? Meg még rákérdez latin szavakra, hogy tudod-e magyarul?Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan zajlik, szóval bocsi a hülye kérdésekért : D
Ha valaki válaszol, azt előre is nagyon köszönöm : )
2013. szept. 5. 19:06
1/4 anonim válasza:
Miért nem kérdeztek meg egy felsőbb évest? Például az egyik ijesztgetőt (márha a diákok ijesztgetnek, nem a tanárok). Vagy akár a tanárt.
2/4 anonim válasza:
Nálunk (DOTE): tételsorból húzol, ez lehet szerv, régió vagy valami alapján egybevett részek (pl. izmok vagy idegek). Ezeket megmutogatod a tetemen, szisztematikusan, közben mondod is éppen mit mutatsz, ha esetleg ha olyan rész, aminek az anatómiája működés szempontjából vagy klinikailag fontos, azt is elmondod (vagy rákérdeznek). Ja, és mindent latinul, helyesen ragozva.
3/4 A kérdező kommentje:
23:13, köszi a választ : )
2013. szept. 7. 16:50
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egyetem függő... SOTE, POTE, DOTE, SZOTE. Gondolom mindenhol kicsit más. Egy viszont biztos, hogy közös: rohadt nehéz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!