Hogyan lehet önköltségesen lerakni razból érettségit?!
Azért lenne rá szükségem mert érettségi után a további tanulmányaimhoz nem ártana ha meglenne, és most ebbe az iskolába amibe tanulok nincs rajz órám, így érettségizni se tudok belőle.
Szóval az lenne a kérdésem hogy, hogyan lehet önköltségesen lerakni belőle az érettségit, egy ilyen hogy működik, mennyibe kerül, illetve veszprém közelében van e erre lehetőség?
A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is!!! :)
Szóval még nincs érettségi bizonyítványod? Akkor nem kell fizetni. Keresni kell viszont egy iskolát, ahol van rajztanítás, és ott letenni az osztályozóvizsgát annyi évből, ahány évig itt van rajzóra. Nyilván van Veszprémben, hiszen minden gimnáziumban van rajzóra. Ezután érettségizhetsz rajzból úgy, hogy hívnak neked egy rajztanárt. Az igazgatóhelyettesnek mondd el a problémádat, neki kell ezt megszerveznie. De nem árt, ha te magad keresel egy iskolát, amelyik ezt vállalja.
De mi az, hogy nem árt, ha meglenne? Most felvételi tárgy vagy nem?
Értem, köszönöm a gyors választ!
Hát, rajz tanár szeretnék lenni és beszéltem már egyik ismerősömmel aki azt mondta nekem hogy nem feltétlenül kell rajz érettségi a felvételhez mert ha nincs maximum más tantárgyat számítanak be.
nah de én tegyük fel más tantárgyból nem állok épp a legjobban azért szeretném letenni rajzból az érettségit hogy azt vegyék figyelembe nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!