Nektek nem volt nehéz az idei (2016) - os felvételi?
Figyelt kérdés
A matek gyalázatos lesz... Nagyon nehéz volt, ti hogy vagytok vele? A magyar az még elment... Ki hány pontra számít?2016. jan. 16. 17:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen baráti volt, matekon én olyan 48 pontra számítok.
2/5 anonim válasza:
Ha valóban így van, első, hát a pince mélyéből nézek fel rád :D Itt mindenki azt írja, hogy a magyar jó volt, a matek viszont nagyon rossz - én is így vagyok. Előbbiből 45, utóbbiból 20 pont körül lesz valszeg.
3/5 anonim válasza:
első vagyok
Mondjuk az igaz, hogy én hatodikos vagyok, nem nyolcadikos.
4/5 anonim válasza:
Az elsőnek:már fent van a megoldókulcs
Én hatodikos vagyok,de szerinten sokkal nehezebb volt ez mint a többi évi.Főleg a matrk a végen vettem észre,hogy elszámoltam az utolsó feladatot meg egy másikat is ezért az 50-ből max 35 pontom lesz
5/5 anonim válasza:
Jaa :D én nyolcadikos vagyok, a matek tragédia.. amúgy sem erősségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!