Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Griff suliban mennyi volt a...

A Griff suliban mennyi volt a nyári gyakorlatod, ha oda jártál? Hány nap és óra? Vagy más felsőfokú hétvégi képzésen mennyi a nyári gyakorlat?

Figyelt kérdés
Nekem azt írták pont ma, hogy 30 nap gyakorlatnak kell meglennie. De aki dolgozik, hogyan oldja meg? Kinek van ennyi szabadsága? Nem tehetem meg, hogy fizetetlenre megyek,mert saját magamnak dolgozom, saját magamnak kell mindent fizetnem, albérletben lakom, minden segítség nélkül.
2010. márc. 26. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha olyan területen dolgozol, mint amit tanulsz (vagy legalább van köze hozzá), akkor a legtöbb suli a munkahelyet is elfogadja gyakorlatnak. Nekem így volt, a főnököm, mint "gyakorlatvezető" írt egy igazolást meg egy jellemzést és kész, dolgoztam és ezzel megvolt a gyakorlatom. Kérdezz rá a suliban, az a legegyszerűbb.
2010. márc. 27. 08:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem olyan helyen dolgozom. Gyárban dolgozom é banki szakügyintézőnek tanulok.
2010. márc. 27. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
szia,vhogy sikerűlt megoldani a gyakorlatot?
2012. jan. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!