Érdemes rendőr lenni?

Figyelt kérdés

Indollást is, kort, és nemet!

Köszönöm:D

2010. márc. 26. 17:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ Utolsó, Neked is!

1.ha rendőr leszel ne uccai

Minden rendőpr itt kezd, de én sem szeretnék életem végéig utcai járőr lenni, szeretnék egy továbbképzéssel pár évnyi szolgálat után bűnügyi nyomozó lenni.

2.jól keres

Hát.... egy kezdő rendőr fizetése kb 100 E. ft.(pótlékokkal), de az évek során ez az öszeg emelkedni fog.

3.hamar elmegy nyugdíjba

Igen:)

4,házat kapsz és aztán olcsóbban megveheted

Kapok házat?!::O:O Én úgy tudom, hogy mostmár nem:S

5.mindeki csak irígy rájuk azért haragszanak rá ne foglalkozz velük

Nem is foglalkozom másokkal.Amúgy sok ember nem képes felfogni, hogy nem a rendőrt kéne csesztetni,hanem a "nagyobb halakat".

6.kedvezményes étkezésit kapsz

Erről sem hallottam, ez biztos?

7.Élvezetes azért...tapasztalat

Ha bejönnek aszámításaim,számomra is az lesz:)

Amúgy nem ezek asok + dolgok miatt szeretnék rendőr leni, már akkor rendőr szerettem volna lenni, mikor még nem tudtam, hogy milyen juttatásokban részesülnek, szóval egyáltalán nem ezek motiválnak.

A 4-es, és a 6-os pont az biztos??:O:O

Amúgy a 7-es pontból feltételezem, hogy Te is rendőr vagy/voltál. Igaz?

2010. aug. 20. 10:36
 12/13 anonim válasza:
'uccai' xDDDD
2011. máj. 30. 16:55
 13/13 anonim válasza:

Ne hallgass rá! Kedves 2010-08-19 23:27 !!!

Jól keres? ha havi 90e forintot jónak mondod akkor sok sikert! Én is rendőr akartam lenni... A Magyar rendőrség az legrosszabb munka az egész országba! Ha valakit nagyon érdekel a rendőri munka, akkor kérem olvassa végig! [link] .Hát tessék! Itt tart a magyar rendőrség! -Házat kapsz? Ha hogyne... Ilyen butaságot még nem halottam... Havi 75,000 - 90,000 Forint amit keresnek a rendőrök... Megéri eszt?

2011. okt. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!