Érdemes rendőr lenni?
Indollást is, kort, és nemet!
Köszönöm:D
Köszi a választ Utolsó, Neked is!
1.ha rendőr leszel ne uccai
Minden rendőpr itt kezd, de én sem szeretnék életem végéig utcai járőr lenni, szeretnék egy továbbképzéssel pár évnyi szolgálat után bűnügyi nyomozó lenni.
2.jól keres
Hát.... egy kezdő rendőr fizetése kb 100 E. ft.(pótlékokkal), de az évek során ez az öszeg emelkedni fog.
3.hamar elmegy nyugdíjba
Igen:)
4,házat kapsz és aztán olcsóbban megveheted
Kapok házat?!::O:O Én úgy tudom, hogy mostmár nem:S
5.mindeki csak irígy rájuk azért haragszanak rá ne foglalkozz velük
Nem is foglalkozom másokkal.Amúgy sok ember nem képes felfogni, hogy nem a rendőrt kéne csesztetni,hanem a "nagyobb halakat".
6.kedvezményes étkezésit kapsz
Erről sem hallottam, ez biztos?
7.Élvezetes azért...tapasztalat
Ha bejönnek aszámításaim,számomra is az lesz:)
Amúgy nem ezek asok + dolgok miatt szeretnék rendőr leni, már akkor rendőr szerettem volna lenni, mikor még nem tudtam, hogy milyen juttatásokban részesülnek, szóval egyáltalán nem ezek motiválnak.
A 4-es, és a 6-os pont az biztos??:O:O
Amúgy a 7-es pontból feltételezem, hogy Te is rendőr vagy/voltál. Igaz?
Ne hallgass rá! Kedves 2010-08-19 23:27 !!!
Jól keres? ha havi 90e forintot jónak mondod akkor sok sikert! Én is rendőr akartam lenni... A Magyar rendőrség az legrosszabb munka az egész országba! Ha valakit nagyon érdekel a rendőri munka, akkor kérem olvassa végig! [link] .Hát tessék! Itt tart a magyar rendőrség! -Házat kapsz? Ha hogyne... Ilyen butaságot még nem halottam... Havi 75,000 - 90,000 Forint amit keresnek a rendőrök... Megéri eszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!