Érdemes rendőr lenni?

Figyelt kérdés

Indollást is, kort, és nemet!

Köszönöm:D

2010. márc. 26. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Érdemes!! 40 évesen már nyugdíjba mehetsz!!!!!!!!!!!
2010. márc. 26. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
ilyen helyesírással és nyelvtannal csakis az lehetsz...
2010. márc. 26. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Persze

És sün alakba verheted a tüntetőket

2010. márc. 26. 18:02
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!Jöhetnek még :)

17:54: 40 éves koromban mehetek nyugdíjba?Egyesek azt mondják, hogy 20 év munkaviszony után , mások pedik azt, hogy 40 évesen, akor hogy is van ez?:)

(első)18:02...Elnézést kérek te TÖKÉLETES ember, hogy te még semmit nem írtál el, véletlenül sem!!

Amúgy mindenkibe bele lehetne kötni valamivel.

(második)18:02: Egyáltalán nem ez a célom :)

2010. márc. 26. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne menj rendőrnek. Az az álmod, hogy könyökölj az autó ablakában valamelyik leállósávban? Leállítani embereket: forgalmit, jogosítványt kérek...

Egy biztos, hogy rendőrre mindig szükség lesz, biztos munkahelynek talán biztos. A kereset viszont siralmas.

Ha nagyon érdekel a rendőrség, a fősulira menj, ne a szakközépbe, ott legalább diplomát is osztanak.

2010. ápr. 15. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Én azt csak sajnálni tudom, akit a nyugdíj vezérel.

Konkrétan beleőrülnék, ha 40 évesen naphosszat kellene lógatnom a lábam, nulla elfoglaltsággal...

2010. ápr. 15. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:

a rendőr az, aki arra vár, hogy valami rosszat csináljon az ember és már meg is büntet.. gyorshajtás, biztosnági öv, egyebek

mindenki utálja őket, te is ezt akarod?

2010. ápr. 15. 17:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Amiket itt felsoroltatok , (közúti büntetések), ezek a közlekedési rendőrök hatásköre.

Igazából még én sem tudom pontosan, hogymilyen rendőr is szeretnék lenni, valószínű hogy közrendi... szóval ezek nem az én hatáskörömbe fognak tartozni... vagy még ezta részét én sem tudom pontosan. De nagy valószínűséggel nem az én hatásköröm lesz..(ha felvesznek, mert ott most nagyon nagy aszórás.. bár igyekezni gofok!)

2010. ápr. 15. 19:51
 9/13 A kérdező kommentje:
fogok* :D
2010. ápr. 15. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:

legyél rendőr csak javasolni tudom.

1.ha rendőr leszel ne uccai

2.jól keres

3.hamar elmegy nyugdíjba

4,házat kapsz és aztán olcsóbban megveheted

5.mindeki csak irígy rájuk azért haragszanak rá ne foglalkozz velük

6.kedvezményes étkezésit kapsz

7.élvezetes azért.. tapasztalat

mellesleg ha nyugdíjas leszel bocs előző de beléd kötök..

nyugdíjba megy kapja a 150.000 kpban kb. és mellette eltud menni még dolgozni ha elég jó hely 90.000 kb. az ott van 240.000 hol keres Magyarországon egy átlagos ember ennyit 40 évesen?

amúgy csak akkor legéyl rendőr ha magyarországon akarsz lenni ha nem

akkor tudom javasolni az orvosi pályát nagyon keresik őket külföldön vagy ha fiú vagy kamionost vagy katonát ezek amik jól keresnek persze angol nyelvet kell nagyon tudni mellette vagy húsiparos itt tényleg nem élsz meg belőle de külföldön.. ég és föld

2010. aug. 19. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!