Jövőhéten írom meg a központi matek felvételit. Valami tanács?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok jó a reál tantárgyakból, és eszméletlenül izgulok.2016. jan. 9. 18:03
1/17 anonim válasza:
Előző való este már ne tanulj, pihenj sokat. Sokat számít a pillanatnyi forma, abból semmi jó nem származik, ha fáradság miatt elszámolod a dolgokat.
Egyébként nézd át a tavalyi évek feladatsorait, javítókulcsait is, ha valami nem érthető, sokat lehet tanulni belőle és a felvételi feladatok stílusát is megismerheted, ha még nem tetted volna.
3/17 gnoomage válasza:
Én nem tanultam olyan durván rá, csak a sulis feladatokat oldogattam, amiket kötelező volt. Mégis a kiszemelt sulimba jutottam, ami egy elég jó sulinak mondható a közelben. Ne izgulj, csak nézd át és amit egyből tudsz írd.
4/17 anonim válasza:
En is most irok, és én is eszméletlenül izgulok, pedig jó vagyok matekból, de az ilyen 7.-8.-9.-10. feladatoknal mindig elvesztem a fonalat, és a másik baj, hogy nagyon pepecselős vagyok, és nem tudom egyszerűen befejezni 45 perc alatt :(
5/17 anonim válasza:
Én is így vagyok :( már szinte az összes feladatot megoldottam
6/17 anonim válasza:
én is most írom, és szintúgy jobban izgulok a matek miatt:S
Szurkolok, hajrá ^^
7/17 anonim válasza:
Hát én is most írom :D Én túl kapkodós vagyok sajnos...Elcsesztem pár olyan feladatot amit még egy alsós is tudna :/ Nagyon izgulok :(
8/17 SDaniel1194 válasza:
Nekünk az igazgatónk azt mondta hogy olvassuk el figyelmesen akár többször is ,ha az egyik feladat nem megy akkor hagyjuk ki inkább csináljuk a többit . Én is most fogom majd megírni :D
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
A többi felvételizőnek pedig:
Nagyon sok sikert, valahogy majd csak megoldjuk...nem de?:D
2016. jan. 15. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!