Mit csináljak a központi felvételi előtt, hogy jól sikeruljön?
8.-os vagyok,jovoheten irom meg a kozponti felvetelet.
Mit csinaljak ,hogy ne izguljak es,hogy jol sikeruljon?Wlotte levo nap miker csinaljak?
Én őszinte leszek: semmit az Ég adta világon nem csináltam. Ettem csokit :D Igaz, szinte kitűnő voltam felsőben, előkészítőkre is jártam, szóval nem volt mitől féljek, és fel is vettek az első helyen megjelölt gimibe.
Szóval, ne idegeskedj, és bízz magadban, hitesd el magaddal, hogy minden rendben lesz!
Ha eleget gyakoroltál, semmi gond nem lesz :)
Én utolsó napra már nem ajánlanék semmit, mert amit eddig nem tanultál meg, azt egy éjszaka alatt nem fogod. Feküdj le korán, és pihend ki magad, hogy másnap friss legyél :)
Ha tudod, nem izgulsz.
Mateknál először a nehezebb feladattípusokkal kezdeném, ha nem megy elsőre, és gondolkozol rajta sokat, ne rontsd el az időt, lépj tovább, és folytasd a könnyebbekkel, ami gyorsan kész van.
Magyarnál a szövegértéssel kezdeném, az hosszabb időt vesz igénybe. Aztán a többi feladatot.
Nagyon sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!