Felvételi! Hogy csináljam meg? SOS KÉRLEK!
Tehát akkor ha most jelentkezem, és pl holnap leszkennelem a 11.-es év végi bizimet feltöltöm nekik és utána hitelesitem, majd fizetek, akkor később lesz még lehetőség arra hogy a többit is feltöltsem igaz?
Utána is kell hitelesiteni majd?
Olvasd már el, ami oda van írva.
Igen, most feltöltöd a 11.-est, esetleg a nyelvizsgákat, ha van. Jelentkezel. Hitelesítesz. Ha meglesz az érettségi, bizonyítvány, akkor azokat is feltöltöd. Megint hitelesítesz.
Több önállóságot. Mindent le van írva..
jó nem kell leharapni a fejemet...
Az a baj hogy most nincs itt a bizim..csak holnap tudom feltölteni.. Az ugy jó? Attól ma még jelentkezhetek? Azt lementi nem?
A jelentkezés nem egy pillanatszerű dolog. Van egy folyamata: szépen ki kell tölteni mindent, dokumentumokat kell feltöltögetni, stb. Nem kell egyszerre mindent megcsinálni, többször kiléphetsz, úgy csinálod, ahogy akarod.
Ezt egészen február 15-ig lehet csinálni, addig annyiszor módosítasz is rajta, ahányszor akarsz. Február 15-én viszont bezárul a rendszer, már semmit nem lehet módosítani, csak a hitelesítést lehet elvégezni +1 hétig. Ha ez megtörténik, és minden adat megfelelt a formai követelményeknek, akkor érvényes a jelentkezés.
Utána már semmit nem lehet csinálni egy jó darabig. De júniusban újra megnyílik a rendszer, és bizonyos dolgokat lehet benne csinálni: sorrendmódosítás és dokumentum pótlás. Ennek van egy határideje, azzal végleg bezárul minden (legfeljebb kérvényeket tudsz benyújtani, pl. pontszám felülvizsgálat még a ponthatárok kihirdetése előtt).
Összesen egyszer kell hitelesíteni, a jelentkezéskor. A pótlások leadásánál már nem kell, hiszen addigra hitelesítve vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!