Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételi! Hogy csináljam...

Felvételi! Hogy csináljam meg? SOS KÉRLEK!

Figyelt kérdés
Ha pl most megjelölöm hova akarok menni felvi.hu-n a jelentkezésnél, de csak májusban tudom feltölteni a 2 évvégi bizimet akkor az baj? Vagyis ez hogy működik? Addig úgy hagyhatom az oldalt? Addig hitelesitenem sem kell mig nincs minden feltöltve és fizetnem sem kell? Hányszor nyúlhatok bele ebbe az egészbe? Egyszerre töltsek fel mindent?
2016. jan. 3. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen érthetően és világosan le van írva, hogy van dokumentumpótlási időszak. Csak azt kell feltöltened, ami most megvan. De ha a februári határidőig nem hitelesíted, nem érvényes a felvételi jelentkezésed.
2016. jan. 3. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ha most jelentkezem, és pl holnap leszkennelem a 11.-es év végi bizimet feltöltöm nekik és utána hitelesitem, majd fizetek, akkor később lesz még lehetőség arra hogy a többit is feltöltsem igaz?

Utána is kell hitelesiteni majd?

2016. jan. 3. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Olvasd már el, ami oda van írva.

Igen, most feltöltöd a 11.-est, esetleg a nyelvizsgákat, ha van. Jelentkezel. Hitelesítesz. Ha meglesz az érettségi, bizonyítvány, akkor azokat is feltöltöd. Megint hitelesítesz.

Több önállóságot. Mindent le van írva..

2016. jan. 3. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:

jó nem kell leharapni a fejemet...

Az a baj hogy most nincs itt a bizim..csak holnap tudom feltölteni.. Az ugy jó? Attól ma még jelentkezhetek? Azt lementi nem?

2016. jan. 3. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A jelentkezés nem egy pillanatszerű dolog. Van egy folyamata: szépen ki kell tölteni mindent, dokumentumokat kell feltöltögetni, stb. Nem kell egyszerre mindent megcsinálni, többször kiléphetsz, úgy csinálod, ahogy akarod.

Ezt egészen február 15-ig lehet csinálni, addig annyiszor módosítasz is rajta, ahányszor akarsz. Február 15-én viszont bezárul a rendszer, már semmit nem lehet módosítani, csak a hitelesítést lehet elvégezni +1 hétig. Ha ez megtörténik, és minden adat megfelelt a formai követelményeknek, akkor érvényes a jelentkezés.

Utána már semmit nem lehet csinálni egy jó darabig. De júniusban újra megnyílik a rendszer, és bizonyos dolgokat lehet benne csinálni: sorrendmódosítás és dokumentum pótlás. Ennek van egy határideje, azzal végleg bezárul minden (legfeljebb kérvényeket tudsz benyújtani, pl. pontszám felülvizsgálat még a ponthatárok kihirdetése előtt).

Összesen egyszer kell hitelesíteni, a jelentkezéskor. A pótlások leadásánál már nem kell, hiszen addigra hitelesítve vagy.

2016. jan. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!