Szerintetek ez így megoldható lenne? (többi lent)
Az általam végzett képzésen már túlléptem a képzési időt, már a második plusz évemet végzem. Gyógypedagógia szakon vagyok és most következne a féléves gyakorlat. Úgy érzem, hogy nem fogok tudni végezni a szakdolgozatommal a tavaszi félévben a féléves gyakorlat mellett.
A szakdogához két évközi jegyes szakdolgozat I. és II. tárgy is tartozik, az első szakdolgozat I. tárgyból szerintem nem lesz meg a jegyem és az aláírásom - konzulenst kellett váltanom. Mivel hogy erre egyszer van lehetőség, nem akartam elkapkodni a döntést, de éppen ezért rendesen ki is csúsztam az időből, ezért gondolom hogy nem lesz meg az aláírása szakdolgozat I. tárgyból.
Nagyon ideges vagyok, nem tudom, hogy működhet-e az, hogy megcsinálom a féléveset és következő félévben (ősszel) felveszem a szakdolgozat II. tárgyat és akkor államvizsgázom le? (nyelvvizsgám még nincs meg, szóval később kapnám meg az oklevelet is).
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!