Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen tényleg minden...

Egyetemen tényleg minden jobb? Több a lehetőség munka és barátság szempontjából is?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosi gimibe járok, és nem érzem itt jól magam, őszinte barátaim sincsenek, csak olyanok, akivel suliban együtt vagyok, de szabadidőmet egyedül kell töltsem.

Nagynéném azzal biztat, hogy ez az egyetemen teljesen más lesz, sok korombeli, rengeteg lehetőség ismerkedni, barátságot kötni, szerelemre rátalálni, ilyenek.

Szerintetek is így lesz?

2015. dec. 28. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyi biztos, hogy most random emberek között vagy, egyetemen pedig nagyrészt azonos érdeklődésű emberek terelődnek össze, mert azonos sulit választottak. A többi, hogy lesz-e barátod, párkapcsolatod, magánéleted, rajtad múlik, ahogy MOST is!
2015. dec. 28. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Több volt az értelmes arc, én ezt tapasztaltam mindig. Igaza van nagynénédnek.
2015. dec. 28. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem, baromság amit ezek mondanak
2015. dec. 28. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nohát, nyilván sok múlik rajtad is. Ha egy rosszfej, kuka, utálatos fazon vagy, akkor hiába lesznek' jó arcok körülötted, ugyanúgy egyedül leszel.
2015. dec. 28. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát az egyetem tényleg az egyik legjobb hely, ahol az ember lehet, ha ismerkedni akar.
2015. dec. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!