Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van-e így esélyem arra, hogy...

Van-e így esélyem arra, hogy rendőr legyek?

Figyelt kérdés
A pszichológiai résznél van egy kis gond...3évvel ezelőtt volt egy "öngyilkossági" kísérletem, taj részegre ittam magam és bevettem pár szem altatót de nem meghalni akartam Én csak max egy nagyot aludni mert az idegtől már azt sem tudtam. Letagadni nem akarom ezt a dolgot de ha bevallom akkor az esélytelenek táborába kerülök? Komoly válaszokat kérnék és nem kérek negatív megyjegyzéseket!
2015. dec. 19. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:

"max egy nagyot aludni mert az idegtől már azt sem tudtam."

Sajnos nem tudok pozitívat írni, még ha lehúzol, akkor sem: aki nem tud uralkodni önmagán, az ne menjen rendőrnek.

A rendőr fokozottan ki van téve a stressznek.

Képzeld el, hogy rendőrként felhúznak, ideges leszel - akkor majd belelősz abba, aki felhúzott?

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy 30.-ik születésnapom előtt kis híján lelőtt egy részeg, szolgálaton kívüli, próbaidős rendőr - pedig csak kutyát sétáltattam... Mint utólag kiderült, a magánéleti problémáit nem tudta kezelni :-(

2015. dec. 19. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
A mostani munkám is nem kevés stresszel jár, tudok uralkodni magamon ezzel nincs gond, nem most volt már ez a történet és csak egyszer fordult elő, a kérdésem az, h ennek ellenére van-e esélyem, h bejussak!?
2015. dec. 19. 14:59
 3/6 anonim válasza:
Alapvetően rossz oldalról közelíted meg a kérdést. A rendőrség kiemelkedő közszolgálati feladatot lát el. Vagyis az hogy bejuthatsz-e, érdektelen; a lényeg az, hogy képes vagy-e felelősségteljes munkát végezni.
2015. dec. 19. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:

3 évvel ezelőtt, az azért nem volt olyan régen.

És más az, hogy stresszes a munkahelyed, meg más rendőrnek lenni.

Szerintem nem vagy rendőrnek való.

De sokan nem azok, mégis rendőrök.

Szóval az esély mindig megvan...

2015. dec. 19. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor, hogy a kérdésedre is válaszoljak (első vagyok): a felvételnél van pszichológiai teszt is - hogy azon megfelelsz-e vagy sem, azt mi innen nem tudjuk megválaszolni.
2015. dec. 19. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak a felvételi lapon kérdésként szerepel és ha azt elolvassák lehetséges-e, hogy azt mondják oké nem kell...
2015. dec. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!