Van esélyem? Rendőr szeretnék lenni. Édesapám körülbelül 19 éve, börtönbe volt (3évet). Nekem abszolút nincs semmi saram. Azt tudom, hogy az erkölcsi bizonyítvány egy fontos rész ezen a téren. Valószínűleg el leszek utasítva emiatt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 22:29
1/6 anonim válasza:
Az erkolcsi bizonyitvany csakis rolad szol, nem pedig barmelyik rokonodrol... szerintem.
De biztosabb ha felhivod a rendorsulit (es akar nevtelenul) felteszed a kerdest. Valaki biztos fog tudni valaszolni.
Szerintem igazsagtalan, ha valakinek a jovojet egy masik valaki (meg akkor is ha az az apad) multja befolyasolja.
2/6 Andizsuzsi válasza:
Semmi összefüggés nincs közte. Nyugodtsn lehetsz bármi, az apád bűne nem a tied.
3/6 anonim válasza:
Az erkölcsi bizonyitványba csak te szerepelsz.
4/6 anonim válasza:
nehogy azt higgyétek, nem úgy van az!! még régen volt 1 évfolyam társam, apjának volt 1-2 dolga, meg ittas vezetés, meg ilyesmi, ezért nem mehetett rendőr tisztire, csak sima mezei rendőrnek, most nem emlékszem már pontosan, hogy magyarázta ki, de ez a lényeg. (lehet, hogy komolyan veszik ami a Bibliában van, hogy az apák bűnei miatt a fiúk 7 nemzetségig bűnhődnek?!)
5/6 b.xandra válasza:
Sajnos ezért nem fognak felvenni:(
6/6 anonim válasza:
Azért nemveszik fel ilyenkor az embert, mert meglehet a gyanúja, hogy azért akarsz rendőr lenni, hogy fedezd édesapád bűnözését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!