Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Titeket leszidnak még otthon...

Titeket leszidnak még otthon a rossz jegyért, ha már egyetemre jársz?

Figyelt kérdés

Ma megbuktattak életem első vizsgáján, a tanárnak sem vagyok szimpatikus. Eléggé szomorú lettem miatta, főleg mert tudom az anyagot.

Otthon elküldtek melegebb éghajlatra és szerintük nem kellene folytatnom az iskolát. Hiába mondtam, hogy van javítási lehetőség. Szégyent hoztam a családra szerintük.

2015. dec. 16. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk otthon sejtik, hogy a 80%-os bukasi aranyokat nehez a segitsegem nelkul osszehozni:)

Regen kevesebb javitasi lehetoseg is volt, vagy ha a szuleid nem jartak egyetemre, az is megmagyarazna az irrealis elvarasokat.

Mondjuk az is jo indok, hogy a szakon nehany evente ongyilkos lesz valaki, iden pl. pont az analizis pot utan:( Tamogato legkor mellett azert nehezebben csinal ilyen hulyeseget szerintem az ember gyereke.

2015. dec. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!