Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell szóelemekre...

Hogyan kell szóelemekre bontani a következő szavakat (Lent)?

Figyelt kérdés

Nos, a nyelvtan tanárunk bekeményített és azt találta ki, hogyha nem tudjuk hibátlanul szóelemekre bontani a következő szavakat akkor az illető kap egy egyes nyelvtanból (ami az én helyzetemben azt is jelentené, hogy megbukok félévkor) szóval légyszi aki nagyon vágja segítsen.

A szavak:

-Nézi

-Legkisebbeket

-Ragyogjanak

-Búskomorságban

-Legméltóbb

-Tudásába

-Juthatunk

-Szavakat

-Hordozzátok

-Napjaiban

2015. dec. 11. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled, hogy megbukj. Már sokadik kérdés arról, hogy segítsünk, ami gyakorlatilag azt jelenti, mi dolgozzunk helyetted. Legalább tippelj valamit, és írd ide, hogy ki tudjuk javítani.
2015. dec. 11. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Na, 90%-ban végeztem vele egy szóban nem vagyok biztos ez pedig a Napjaiban ezt én úgy csináltam, hogy Nap-ja-i-ban: szt+birtokos személy jel+birtoktöbbesítő jel+főnévi esetrag határozói eset.
2015. dec. 14. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!