Szerintetek gáz, hogy középiskolai bentlakásban ilyen dolgok történnek rendszeresen?
a felügyelők tudnak róla...
a csajok/fiuk rendszeresen egymással "alszanak"(megy a d*gás állandóan), buli megy éjszakáig, szeszes italok minden mennyiségben. Kábitószer is szokott lenni. Cigarettázás akár a szobában is, és ezt engedik... A tanulók rendszeresen kocsmába is járnak.
Mekkora botrány lenne abból, ha ez kiderülne?
Amugy egy elég komoly intézményről van szó...
A dugás meg a bulizás szerintem teljesen rendben van. (Persze nyilván a házirend szerint ezek sem teljesen szabályosak, de erkölcsileg nem tudom őket elítélni. Mindenkinek joga van dugni és bulizni.)
A szeszes ital már egy fokkal komolyabb, ha 18 éven aluliakról van szó. De még ez sem valami eget rengető dolog, mindannyian iszunk 18 éves korunk előtt, ez tény.
A cigiről is hasonló a véleményem. 18 alatt nem cigizhetnének, egészségtelen is, de hát mit lehet tenni?
A drogozást abszolút nem tartom jónak, persze drog és drog között is van különbség, nem szabad mindet egy lapra venni. Egy kis füves cigi megint csak olyan, mint az alkohol.
Persze, értem én, hogy házirendet be kéne tartani, és nyilván lenne egy kis botrány, ha ezek kiderülnének, de nyilván nem egy zárdáról van szó, hogy apácaként kelljen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!