Volt már valaki olyan helyzetben, hogy elutasították a középiskolai átiratkozását?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 00:09
1/4 anonim válasza:
Milyen indokkal?
Így elsőre
vagy tele van a kérdéses osztály,
vagy nincs megfelelő képzési háttered hozzá,
vagy ha magaviseleti okok miatt kényszerültél rá, akkor megesik.
Kérdésedre válaszolva nem, pedig 3 középsuliba jártam össz-vissz.
2/4 A kérdező kommentje:
Azzal az indokkal, hogy tele van az osztály...Pedig van egy törvény, miszerint 20%-kal túl lehet lépni a maximum létszámot és így be is férnék.
2015. okt. 31. 00:26
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az az osztály már most 20%-kal magasabb létszámú, mint eredetileg tervezték. Az is lehet, hogy nem magasabb a létszám a kelleténél, csak már így is sokan vannak: nincsenek megfelelő létszámú termek (ez főleg akkor szokott probléma lenni, ha van valamilyen gyakorlati oktatás is) vagy csak simán olyan hülye az az osztály, hogy nem akarják tovább duzzasztani, inkább csökkentenék a létszámot buktatással, áthelyezéssel. Előfordulnak ilyenek a közoktatásban.
4/4 A kérdező kommentje:
Még nincs meg a plusz 20%, így beférnék. Tantermek elég nagyok, azzal sem lenne baj és nem hülyék ott a tanulók, mert egy elég jó középiskoláról van szó, mellesleg nekem sem rosszak a jegyeim, jó tanuló vagyok.
2015. okt. 31. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!