Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire kéne fosnom BME...

Mennyire kéne fosnom BME VIK-en, ha az első félévben buktam 2 tárgyat?

Figyelt kérdés
Bsz1-et nem vágtam nagyon, úgyhogy azon meghúztak. Progból meg nem adtam le időben a házit, pedig abból ötös lettem volna, úgyhogy a miatt azért ég a fejem...

2015. dec. 11. 04:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon
2015. dec. 11. 06:44
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Egy éven belül garantáltan kibuksz, ha nem erősíted fel magad legalább a duplájára. Ez a szorgalomra is vonatkozik, mert - amint látod - az is számít.

Már csak abból is látszik a probléma, hogy még a kategóriát sem találtad meg a kérdésedhez.

2015. dec. 11. 12:40
 3/4 Sidel ***** válasza:
84%
A Bsz1 sokaknak nem megy. Negyedéves vagyok most, de van olyan évfolyamtársam, aki még idén is vizsgázik belőle, mert eddig nem sikerült átmennie. Próbáld jobban beosztani az idődet, jöjj rá, hogyan tudsz könnyebben tanulni. Az első félévben én is buktam nem is két tárgyat, de utána már sikerült felvenni a ritmust és a harmadik félévben már ösztöndíjat kaptam (amit egyébként nem nehéz szerezni). Szóval még simán behozható.
2015. dec. 12. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Húzz bele.
2015. dec. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!