Mért van ez? Veletek is előfordul? Hogyan nőhetném ki?
Figyelt kérdés
Erdélyi vagyok, nálunk 10-ig megy az osztályozás, az én átlagom 9.85 (14 éves vagyok). De ebben a félévben mindenféle katasztrofa történt, olyanok miat bukok el egész jegyeket, hogy rosszul másolom át, banális dolgokat számolok ki rosszul vagy éppen félreértelmetek 1 szót... Idén 3db 8-as lezárásom lesz, SOHA nem volt ilyen mélyen az átlagom, annyira letör hogy már a karácsonytól is teljesen elment a kedvem .-. tegnap is matek dolgozat miat sirdogáltam ha jól másolok át valamit megirom a 7-est (ami szintén borzalmas hogy ez megint figyelmetlenség miat!) de igy valoszinu hogy 6-os lesz2015. dec. 10. 16:33
2/3 A kérdező kommentje:
De éppen az a baj! Akárhogy is MINDIG valami van valami aproság ami miatt MINDENT ellövök!
2015. dec. 10. 16:47
3/3 anonim válasza:
A 10-es a kiváló, az 1-es meg a legrosszabb?
Dolgozatok előtt egyél szőlőcukrot, csokit, azok elméletben segítik a koncentrálást, és mielőtt leadnád a dolgozatot, nézd át alaposan, hogy mindent jól írtál/számoltál. Nrkem ez mindig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!