Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol helyezkedtetek el a...

Hol helyezkedtetek el a bölcsészdiplomátokkal?

Figyelt kérdés
Érdekelne az is, hogy milyen szakra jártatok előtte és egy 5-ös skálán megadva, hogy mennyire hasznosítjátok a munkahelyen a tanultakat.D

2015. dec. 9. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

#10: nem mondtaál semmit, hanem idehánytál egy hazugságot arról, hogy szabad bölcsészetet végeztél, és alja munkát csinálsz. Erre vagy olyan büszke?

Nincs értelme? Mégis mit tudsz Te erről? És hány embert ismersz, aki elvégezte? Én elég sokat, és egyik sem takarító vagy gyorséttermi dolgozó.

2016. jan. 5. 12:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Írhattok még.D
2016. jan. 5. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
Szegeden ahol ismerősöm végzett szabad bölcsészet szakon, azon belül is filozófia szakirányon 95 százalékuknak a csoportból vagy nincs állása, vagy egész mást dolgozik. Abban azért egyetérthetünk szerintem, hogy nem egy életbiztosítás ez a diploma
2016. jan. 5. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Az még oké. Én ismerősöm szegeden marketinges akar lenni mert van EGY olyan tárgyuk szabadbölcsészeten.....mik vannak :)
2017. júl. 25. 11:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos
2019. jan. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!