Biológia középszintű érettségi szóbelije mit tartalmaz?
Jársz a sulidban előkészítőre vagy faktra?
Ha igen, akkor csak B tétel sor van.
Ha nem jársz suliba sem(mint én, de érettségizel bioszból), akkor lesz kísérlet is. De a tanárod elmagyarázza. Kérdezd meg ;)
Bocsi, csak elnyomtam.
Szóval..én tavaly végeztem a gimiben, de bioszból megyek májusban érettségizni,ezért visszajárok a suliba segítségért. Nekem 40 tétel lesz szóbelin,mivel ugye nem jártam se faktra, se semmire. Parázok rendesen. Ráadásul olyan 96%-ot kellene elérnem :D
Vasárnap vagy hétfőn kezdem keményen a tanulást.
Te tanulsz a panemsulis könyvből?
Annyit hasznosíthatsz az első válaszból, hogy kérdezd meg a tanárodat. Úgyis vele kell együtt dolgoznod a projektmunkán, ha azt választod, és azt jobb minél előbb elkezdeni.
Minden marhaságnak ne dőlj be, ha valaki azt mondja, hogy csak B tétel van, azért legyen gyanús, mert nem szokták az ábécé közepén kezdeni. A és B tétel is van, ha iskolába jársz, akkor az A tételt választhatod projektmunkának vagy gyakorlati feladatnak (vagy laboros feladatot húzol, vagy fajismeretit), ha nem, akkor mindenképp gyakorlati feladat van.
Itt megtalálod a vizsga leírását és követelményeit, ez a hivatalos és hiteles forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!