Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biológia középszintű érettségi...

Biológia középszintű érettségi szóbelije mit tartalmaz?

Figyelt kérdés
Van pl. kísérlet? Vagy csak a tétel?

2015. dec. 4. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Jársz a sulidban előkészítőre vagy faktra?

Ha igen, akkor csak B tétel sor van.

Ha nem jársz suliba sem(mint én, de érettségizel bioszból), akkor lesz kísérlet is. De a tanárod elmagyarázza. Kérdezd meg ;)

2015. dec. 4. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak elnyomtam.

Szóval..én tavaly végeztem a gimiben, de bioszból megyek májusban érettségizni,ezért visszajárok a suliba segítségért. Nekem 40 tétel lesz szóbelin,mivel ugye nem jártam se faktra, se semmire. Parázok rendesen. Ráadásul olyan 96%-ot kellene elérnem :D

Vasárnap vagy hétfőn kezdem keményen a tanulást.

Te tanulsz a panemsulis könyvből?

2015. dec. 4. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Annyit hasznosíthatsz az első válaszból, hogy kérdezd meg a tanárodat. Úgyis vele kell együtt dolgoznod a projektmunkán, ha azt választod, és azt jobb minél előbb elkezdeni.

Minden marhaságnak ne dőlj be, ha valaki azt mondja, hogy csak B tétel van, azért legyen gyanús, mert nem szokták az ábécé közepén kezdeni. A és B tétel is van, ha iskolába jársz, akkor az A tételt választhatod projektmunkának vagy gyakorlati feladatnak (vagy laboros feladatot húzol, vagy fajismeretit), ha nem, akkor mindenképp gyakorlati feladat van.

Itt megtalálod a vizsga leírását és követelményeit, ez a hivatalos és hiteles forrás: [link]

2015. dec. 4. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!