Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor kell vissza fizetni a...

Mikor kell vissza fizetni a képzés díját főiskolán, ha abba akarom hagyni idő előtt?

Figyelt kérdés

Csináltam már egy félévet,egy előző suliban és ott beiratkozásnál alá kellett egy ilyen lapot írnom,hogy ha x ideig nem teljesítem,vagy vmi ilyesmi,akkor vissza kell fizetnem.De ott semmit nem mondtak,amikor kiiratkoztam első félév során.

Ahol miost vagyok,3. félévemet csinálom,de itt meg semmilyen ilyesmi lapra nem emlékszem,hogy alá kellett volna írnom valamit ezzel kapcsolatban. De gondolom,az is számít,hogy itt meg már 3 félévet elvégeztem.

Előre is köszönöm,ha valaki segít.

2015. nov. 30. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:
a mostani szabályok szerint ha masodik felevet nem aktivalod,hanem 1.utan kiiratkozol,akkor nem kell fizetni.de ha elkezded a 2.felevet,akkor az egesz evet ki kell fizetni,ha utana akarsz kiiratkozni.
2015. nov. 30. 07:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Aham,igen,én is ilyesmiket olvastam... :/

Köszönöm,hogy írtál!

2015. nov. 30. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod véletlenül,hogy mennyi idő van,ilyenkor kifizetni a képzés 50%át?

Köszönöm előre is!

2015. dec. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!