Hol jobb a gazdálkodás menedzsmnet képzés az Általános Vállalkozási Főiskolán vagy az Óbudai Egyetemen?
Figyelt kérdés
Azért ezeket néztem, mert a corvinus illetve a bgf nagyon nehéz nekem, egy képzést már abba hagytam a corvinuson és nem akarok még egyet. Melyik diplomával lehet jobban elhelyezkedi ?2013. dec. 17. 14:16
1/5 anonim válasza:
Óbudai Egyetem.Szerintem.
Én ávf-s vagyok, most fejezem be ezt a szakot és szerettem a sulit.Gyakorlatorientált a képzése jó tanárokkal.
De a változtatások miatt csak költségtérítéses szakok vannak, kevesebb lett a diák és úgy spórolnak, hogy a tanárokat elküldik.Kevés igazán jó tanár maradt itt.
Pedig sok jó tanár tanított engem még.
2/5 anonim válasza:
óbudais vagyok. nekem nagyon bejött az egyetem ! a mikroökonómia tanár nagyon jól tanít. miatta megéri idejárni. :)
4/5 anonim válasza:
BGF semmivel sem különb... Annyi hogy oda többen járnak, és az ő rinyájuk miatt "nehezebb" és nevesebb az egyetem mint a többi. Gazdasági diplomával egyértelműen a Corvinus a number1, a többi utána pedig mind egyforma. Tavaly mind a három helyre 240 ponttal felvettek bárkit, így még azt se lehet mondani, hogy az egyetem ember szintvonalai között réteges különbséget lehet felfedezni.
5/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a corvinusos diplomáddal tudsz olvasni. Otthagyta a BCE-t mert nehéz volt, ez a szak még talán bgf-ről ér valamit a BCE mellett. A ponthatárok meg csupán annyit jelentenek, hogy hányan jelentkeznek az adott suliba az adott szakra, nem a suli minőségét jelenti. Gépészmérnököket felvesznek 280 ponttól és ez nem azt jelenti, hogy könnyebb lenne mint bármelyik szak a corvinuson, sőt!;) Aki meg nem bírja, úgyis kihullik. A fent említett 2 suli meg nem valami neves, illetve az Óbudai jó, de nem gazdasági képzésbe.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!