Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Székesfehérváron a Tóparti...

Székesfehérváron a Tóparti vagy a Kodolányi jobb?

Figyelt kérdés
Pl.melyikben jobb a diákélet,az oktatás,a programok stb... Esetleg van olyan aki még ezekbe az iskolákba jelentkezik?

2015. nov. 29. 10:27
 1/7 anonim válasza:
49%
Én Tópartis vagyok és nem ajánlom neked! (Utálom)
2015. dec. 1. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Tópartis végzős vagyok. Az elején mindenki nagyon utálja, de érettségi előtt szoktak rájönni, hogy annyira nem is rossz. Program nincs túl sok, de általában elég jó hangulatú mind. Ha nem vagy begyöpösödött teremben ülő stréber, akkor mindig találsz magadnak társaságot
2015. dec. 9. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Én a Kodót tudom ajánlani. Van egy két tanár, akikkel mondjuk jobb nem összeakadni, de szerintem olyan mindenhol van. És elég jól felkészítenek mindenre, amire kell (idén végeztem, tudtommal talán 1-2 kivétellel mindenkit felvettek oda egyetemre, amelyiket elsőnek jelölte).

És már nem járok oda, tehát semmi érdekem nem lenne abban, hogy promózzam. :)

2015. dec. 21. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tóparti!!

Sokkal jobb a nyelvoktatás, két nyelvből is eljuttat a középszintű érettségire. Van énekkar, irodalmi színpad, versmondó kör, kémia- és programozószakkör, illetve csomó sportlehetőség (kézi, kosár, tollas, röpi, foci, torna és atlétika). Sok terme van, meg labora, óriási a könyvtára. Művészeti lehetőségek is vannak.

Nagyon ajánlom!!

2015. dec. 29. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4.-el értek egyet. A nyelvoktatás nagyon jó, érdemes oda járni, később ez nagyon jó lesz.
2016. jan. 8. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk együtt, énekeljük TÓPARTI, TÓPARTI!

Milyen tuti ez a suli!"

ez a szöveg szar, de a suli jó :D

2016. márc. 1. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
12%
Én tópartis vagyok. Elöször szerettem de most már nagyon nem. Nem készít fel eléggé érettségire, diákélet borzalmas. De szerintem a kodolányinál jobb oktatás szempontjából :)
2016. márc. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!