Egyetemistáknak honnan futja Sziget és egyéb fesztiválra?
Nekem mondjuk nem futja.
Akiket ismerek, azok meg iszonyatosan gazdagok, már 17 évesen új BMW-vel jártak suliba, félévente új iPhone, 30-40ezeres táskák, stb.. Illetve egy-két volt osztálytársam egész nyáron kukoricát címerez, hogy el tujon menni pár napra.
Mondjuk onnan, hogy eleve feleannyiért lehet menni diákként, mint amennyibe a teljes árú jegy kerül. Ezen kívül érdemes lenne félretenni az "anyuci-apuci pénzét verik el" jellegű sztereotípiákat. Én például dolgozom egyetem mellett, nyáron is, és emellett nem pazarlom el a tanulmányi ösztöndíjamat sem, amikből nagyon könnyen futja egy-egy fesztiválra, nyaralásra stb. A jogsimat is saját magam fizettem ki, pedig csak 21 éves vagyok, sosem dolgoztam teljes állásban.
Az egyetemisták között bőven akad olyan, aki saját maga szerzi a "zsebpénzét".
#4 azért hozzátenném, hogy nem minden egyetem mellett lehet dolgozni (de te biztos orvos/jogász/mérnök vagy és egy zseni, meg persze időmilliomos).
Nagyon klassz és tiszteletreméltó, hogy te megdolgozol a saját szórakozásodért, de speciel akiket ÉN ismerek, azok anyuciapuci pénzén mennek, nagyon kevesen vannak akik tényleg megdolgoznak érte (de igaz, vannak!). És nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de szerintem még a félárú jegy is marha drága, nem beszélve az utazási költségről, kajáról, innivalóról stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!