Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemistáknak diákhotel?

Egyetemistáknak diákhotel?

Figyelt kérdés
Van egy fiam, aki egyetemre jár Budapesten, és eddig albérletben volt egy évfolyamtársával, de a másik srác becsapta, és ki kell költöznie az albérletből. Van valakinek valami tapasztalata diákhotelekről ahol megfizethető árban van egy ágyas kiadó szoba? Kb. 40 ezer forintot fizetnénk érte.
2015. febr. 14. 21:12
 1/2 pokiloki ***** válasza:
100%
Hát a diákhotelek azok viszonylag jók. Most ha 1ágyast keresel a fiadnak akkor arra a 40 ezer Ft nem mindenhova elég. Ennyi árban 2-3 ágyas szobákat adnak ki, de kihangsúlyozom hogy ez a diákhotelek színvonalától is függ. Én csak ajánlani tudom a diákhotelt. Kultúrált, viszonylag csendes , és tiszta. Menny fel netre és keress egy párat.
2015. febr. 15. 07:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is jó tapasztalatokat hallottam csak róluk, viszont mielőtt bármit is aláírna, érdemes megnézni milyen környéken van.

Az a baj, hogy most pont lecsengett a váltás, kicsit későn álltok neki keresni. 1 fős szobát ennyi pénzért szerintem szinte esélytelen hotelben találni.

2015. febr. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!