Vissza kell fizetnem az első két félévemet?
Figyelt kérdés
Az ELTE programtervező informatika államilag támogatott szakára járok, de rájöttem, hogy nem ezt szeretném tanulni és inkább átmegyek a BME-re. Most vagyok az első félévemben és hogy diákmunkát tudjak vállalni úgy gondoltam, hogy passziváltatom magam a második félévemre és csak a 2. félévemben iratkozok ki. Ebben az esetben vissza kell fizetnem a képzés árát? Hol olvashatnék erről részletesebben? Előre is köszönöm!2015. nov. 22. 19:26
1/6 anonim válasza:
Dehogy kell.
De ne cseszd el a diplomádat, életed végéig bánni fogod.
2/6 anonim válasza:
Asszem úgy van, hogy ha 1 elvégzett félév után kiiratkozol, nem kell visszafizetni (de talán passzíváltatás nem jó).
De ha BME-VIK-Mérnök infó jár az eszedben, biztos, hogy meggondoltad? Nehezebb/több a tananyag mint progterven, szopatósabbak a tanárok és villamosmérnökibb a képzés/szemlélet..
Én kétszer is meggondolnám, hogy átjelentkezem-e..
3/6 A kérdező kommentje:
az ipari termék és formatervező szakra szeretnék majd menni.
2015. nov. 22. 19:49
4/6 anonim válasza:
# 2/3 Időpont ma 19:43
Azért azon vitatkozhatunk néhányszáz oldalt, hogy hol nehezebb és több az anyag... :-)
5/6 anonim válasza:
#4-es
Persze, vitatkozhatnánk :)
Bár én mindkét szakra jártam, így úgy érzem, van némi összehasonlítási alapom.
6/6 anonim válasza:
Ha az első félév után kiiratkozol akkor nem kell visszafizetned. Ne menj passzívra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!