Ez normális a fonendoszkópnál?
Figyelt kérdés
A napokban kaptam meg első Littmann classic II. S.E. fonendoszkópomat. Vizsgálatok után áttöröltem a hallgatófejet, valamint a csövet és a fülolivákat egy szemüveg tisztító kendővel mely 5% alkoholt tartalmazott. Most a csőnek ragadós az érzete. (Úgy tudom tartalmaz PVC-t) Ez mitől lehet? Nem kellett volna áttörölnöm?2015. nov. 21. 16:48
1/1 anonim válasza:
Normális, a Littmannokra jellemző ez, a cső főleg újonnan eléggé ragadós, az újabbaknál ezen finomítottak már ( pl. Classic III ) , arra figyelj, hogy mikor a nyakadban lóg ne érintkezzen a bőröddel, mert a bőrben található zsíroktól megkeményedik, később pedig eltörik a csöve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!