Miért van az, hogy a gépészmérnökin nem kell kéziforgácsolást meg ilyeneket tanulni (kivéve esztergálást, azt is csak kicsit), miközben gépésztechnikusin kell?
Figyelt kérdés
Pedig szerintem a gépészmérnök magasabb szinten áll, tehát ő jobban szokott dirigálni, mégis csak a gépésztechnikustól várják el, hogy a dirigálás mellett meg is tudja azt csinálni.2015. nov. 18. 10:22
1/5 anonim válasza:
Ez a legtöbb munkaterületen így van. A főnök dirigál, a beosztott meg dolgozik.
2/5 anonim válasza:
És az építésznek kellene a maltert kevernie? Valószínűleg épp azért rohad meg az egyetemen, hogy ne kelljen ezt a munkát később csinálnia. Elég az, ha megtervezi, és alapnak veszi, hogy a forgácsoló precízen meg tudja csinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, de én meg technikumon rohadok meg a kéziforgácsolástól, meg egyéb haszontalan dolgoktól, amiket úgysem fogok csinálni, mert én dirigálok és senki sem csinál ilyeneket manapság. Inkább az esztergálással és a CNC-zését tanítanák jobban. És köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 18. 22:17
4/5 anonim válasza:
Miért rohadsz technikumon, amikor utálod? Nyilvánvalóan, mivel nem először olvasni itt, hogy a kézi forgácsolásra panaszkodsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen... De inkább két év enyészet, semmint 100 év szenvedés betanított munkásként.
2015. nov. 18. 23:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!