Mit dolgozik az, aki a bölcsészkaron végez?
Vagy úgy is lehetne, hogy Te írod le, mire vagy kíváncsi, nem adsz plusz munkát nekünk.
Én bölcsészkaron végeztem, és eléggé sokszínű a felhozatal. Attól is függ, kit előtte mi érdekelt, vagy hogy milyen továbbképzést végzett el utána stb. De hogy a primitív beszólogatásokat megelőzzem, senkit nem ismerek, aki gyorsétteremen vagy hipermarketben dolgozna. Ehelyett adminisztrációs, fordítói, látványtervezői stb. munkaköröket látok főleg, ha nem éppen tanár az illető. Persze vannak kevesen, főleg történelem szakosok (akiknek ehhez képest néha meglepően nagy az arcuk), akik akár egy évig sem találnak munkát.
Engem általában érdekelt, hogy mit csinál, aki ott végez. Azért érdekel, mert olyan elvont a neve, hogy nem tudok rájönni, mit csinál aki elcégzi, milyen szakok vannak ott, stb. Egyáltalán bármi megfelelő nekem, ami az ottani dolgokhoz kapcsolódik.
Ha neked plusz munka az, hogy segítesz, akkor hagyd is el az egészet.
Eszembe se jutott, hogy bármilyen primitív megjegyzést tegyek.
Köszönöm, hogy segítettél. Te milyen szakon végeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!