Szerintetek aki nem dolgozik az iskolába az órán az miért kap elégtelent?
Figyelt kérdés
én nem csináltam ilyet csak kérdezem!.2015. jún. 20. 09:26
1/6 vfrtom válasza:
Kérdésedben furmányosan ott a válasz.
2/6 anonim válasza:
Nos, szerintem egyértelműen azért, mert nem dolgozik az iskolában az órán. ...
3/6 anonim válasza:
Ha az ember a munkhahelyén nem dolgozik, kirúgják. Az iskolában aki nem dolgozik az órán, figyelmeztetést, azaz egyest kap. Így nevelik az embereket arra, hogy dolgozni kell, hiszrn abból fogsz megélni.
5/6 anonim válasza:
Mert valamilyen módon rá kell venni/kényszeríteni a diákot a munkára, a tanulásra, hiszen az a feladata. Másrészt a diákoknak azt a szintet is kell elérniük, hogy önmaguktól belássák, amit megtanulnak, azt önmaguk érdekében teszik, nem a tanárok, vagy szülők kedvvéért. (Sajnos ez utóbbira sokan csak későn jönnek rá...) Akinek van munkája, dolgozik, magának ill. családjának teszi a megélhetés biztosítása érdekében.
6/6 anonim válasza:
ELÉGTELEN. Az órai teljesítménye nem elégséges, a tanár többet vár el, ezért kap ELÉGTELENT. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!