Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek aki nem dolgozik...

Szerintetek aki nem dolgozik az iskolába az órán az miért kap elégtelent?

Figyelt kérdés
én nem csináltam ilyet csak kérdezem!.
2015. jún. 20. 09:26
 1/6 vfrtom ***** válasza:
100%
Kérdésedben furmányosan ott a válasz.
2015. jún. 20. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, szerintem egyértelműen azért, mert nem dolgozik az iskolában az órán. ...
2015. jún. 20. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember a munkhahelyén nem dolgozik, kirúgják. Az iskolában aki nem dolgozik az órán, figyelmeztetést, azaz egyest kap. Így nevelik az embereket arra, hogy dolgozni kell, hiszrn abból fogsz megélni.
2015. jún. 20. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
*hiszen
2015. jún. 20. 09:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert valamilyen módon rá kell venni/kényszeríteni a diákot a munkára, a tanulásra, hiszen az a feladata. Másrészt a diákoknak azt a szintet is kell elérniük, hogy önmaguktól belássák, amit megtanulnak, azt önmaguk érdekében teszik, nem a tanárok, vagy szülők kedvvéért. (Sajnos ez utóbbira sokan csak későn jönnek rá...) Akinek van munkája, dolgozik, magának ill. családjának teszi a megélhetés biztosítása érdekében.
2015. jún. 20. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
ELÉGTELEN. Az órai teljesítménye nem elégséges, a tanár többet vár el, ezért kap ELÉGTELENT. :)
2015. jún. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!