Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyenkor átsorolhatnak simán...

Ilyenkor átsorolhatnak simán költségtérítésesre vagy kirúgnak mindenféleképpen?

Figyelt kérdés
Állami ösztöndíjas vagyok de egy tárgyamból most vagyok 3x. Mindenből jól teljesítek(tanulmányi ösztöndíjat is kapok) egyedül ez nem akar csak sikerülni. Ha most nem megyek át akkor ennyi volt? Vagy költségtérítésesen maradhatok? Csak mert mikor én felvételiztem akkor kisebb volt a pontszám és most már nem lenne majd elég ha megint felvételiznem kellene.
2015. nov. 12. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérsz dékáni méltányosságit, hogy megcsináld, ha 4. alkalommal se megy akkor nálunk kirúgni szokás a diákokat.
2015. nov. 12. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
biztos nem raknak át költségtérítesre az biztos, ha kötelező a tárgy akkor az van amit az előző írt, próbáld meg a dékáni méltányosságit, ha nem ad még egy lehetőséget akkor ennyi volt :( de ha jó tanuló vagy akkor csak sikerül, mindent bele!
2015. nov. 12. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Először is érdemes lenne megnézni, mit ír a TVSZ arról, hányszor vehetsz fel egy tárgyat. Senki sem látnok, hogy tudja, hova jársz, és ott mik a szabályok. Átsorolás ezért biztos nem lesz, mert ahhoz más indok kell.
2015. nov. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!