Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben el lehet valahog...

Ilyen esetben el lehet valahogy érni hogy ne tegyenek át az egyetemen költségtérítésesre?

Figyelt kérdés
Nem teljesítettem a 30 kreditet az elmúlt 2 félévben de ez azért volt mert édesanyám súlyos beteg lett és júniusban meg is halt. É ápoltam itthon mert nincs más rokonunk csak én voltam neki és folyamatos figyelmet igényelt már az utolsó hónapokban de előtte is ápolni kellett. Így nem tudtam a tanulásra koncentrálni.Most kaptam e-mailt hogy át akarnak tenni fizetősre de én azt nem tudom kifizetni mert elég rossz az anyagi helyzetem. Van valami megoldás hogy ne tegyenek át vagy esélyem sincs? nem találtam semmi információt erre vonatkozóan de aggódom.
2015. júl. 21. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Irjal meltanyossagi kerelmet a dekanhoz. A TO-n elmagyarazzak, hogyan kell.
2015. júl. 22. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Méltányossági kérelemnek jó eséllyel már lejárt a határideje... Menj be TO-ra, és könyörögj, hátha.
2015. júl. 22. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!