Ki milyen iskolába járt általános iskola alsóban? Olyanba, ahol, egy épületben volt minden osztály, vagy olyanba, ahol külön utcákban voltak az osztályok?
Figyelt kérdés
Én az utóbbiba.2010. márc. 19. 12:45
1/2 anonim válasza:
Nálunk egy utcában van mindkét épület, de az egyikben az alsósok voltak, a másikban a felsősök. Amikor elsős volt, akkor elsőtől negyedikig voltak a kis épületben az alsósok, mikor másodikos lettem, ezt lecsökkentették harmadikig, negyediktől már a nagy épületben voltak az órák. Úgyhogy negyedikesen én is átkerültem a nagyépületbe és azóta is itt vagyok. :)
egy nyolcadikos lány
2/2 anonim válasza:
Egy utcában (a főutcán) volt a két épület nem messze egymástól:
1. "kisiskola" 1-4. osztály
2. "nagyiskola" 4-8. osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!