Egyetem mellett dolgozni? Sikerült valakinek már megcsinálni?
Én az egyik sulim mellett dolgoztam, tényleg jól be kell osztani az időt, pl zh-ra, vizsgára már szinte szeptemberől tanulni kell, mert munkahelyen is teljesíteni kell ,az is energia és idő stb.
De mindenképp jó döntés szerintem, ha dolgozol mellette, hamarabb és könnyebben meg tudod alapozni a jövőt.
Csak oszd be jól az idődet!
Én ELTE-n vagyok nyelvi szakos és suli mellett heti 20 órában dolgozok.Keresek vele 50-60 ezret nettó és még így is marad egy csomó szabadidőm.Vizsgaidőszakban valamivel kevesebbet dolgozok.Igazán jól fizető munkahelyed viszont csak akkor lesz,ha beszélsz nyelveket vagy tudsz programozni.Különben marad a címkézés,csomagolás és társai,bár azzal is meg lehet keresni 5000-et egy nap(nettó!),ami szerintem zsebpénznek nagyon jó.A másik lehetőség,hogy nem fix munkahelyen dolgozol,hanem alkalmi munkákat vállalsz.Ez azért jó,mert rugalmasabb lehetsz,viszont ezzel nem fogsz annyit keresni mint egy fix munkával.
Végső soron szaktól függ,hogy mennyi időd van suli mellett,illetve attól,hogy hány tárgyat veszel fel egy félévben.Nekem ezen a nyelvi szakon heti 8 órám van csak,így bőven belefér,de jövőre orvosira jelentkezek,amellett biztos,hogy nem fogok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!