Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emeltszintű érettségiért...

Emeltszintű érettségiért akkor is megkapom a +40pontot, ha abbol a tárgyból a középszintümet számíttatom be?

Figyelt kérdés

Még érettségire jelentkezés elött megkérdeztem az igazgatónőt, mivel egy felvételi tájékoztatót tartott. Ő aztmondta akkor is megkapom a +40pontot, ha ebből a tárgyból a középszintümet(smi már megvan) számíttatom be.

De most néztem a felvi.hu-n és nem ezt láttam.

Valaki tud pontos információt erről?

2010. márc. 18. 11:14
 1/6 anonim válasza:
szerintem nem kapod meg, akkor mindenki ezt csinálná.
2010. márc. 18. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de igazam van az előttem szólónak, akkor mindenkinek lenne alapból +40 pontja. Szóval előtte nem ártott volna gondolkodni...
2010. márc. 18. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam... nem véletlen kérdeztem meg az igazgatót.

Számomra is furcsa volt, de olyan szinten érthető hogy elvileg azok a plusz pontokhoz számítanak, szóval ha lenne etikábol emelt érettségim akkor is kapnék 40pontot attol függetlenül hogy nem felvételi tárgyam az etika.

Meg is érteném ha így válaszolsz akkor ha nemírtam volna le hogy elötte érdeklődtem..

2010. márc. 18. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
és nemlenne mindenkinek plusz 40pontja, mert elkéne menni középszintüzni, utána meg emeltre, és elérni 33%ot...
2010. márc. 18. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a 33% nem túl nagy dolog. Amúgy nem,nem kapod meg. Csak akkor kapod meg a +40 pontot, ha az érettségi pontjaidat abból a tárgyból számítják. Tehát olyan nincs, hogy te a törit meg a magyart számíttatod be, és 40 pontot akarsz az angol emeltedért.
2010. márc. 18. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Te nem számíttatsz be semmit.

A felvi automatikusan azt számítja be, amivel több pontod lesz...

2010. márc. 18. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!