Van itt valaki aki kitöltötte a templeton program tesztjeit? Ha igen milyen eredményeket kaptatok?
Én kitöltöttem!
Az IQ teszt: "A fluid intelligenciád kiemelkedően magas. Ez azt jelenti, hogy az emberek többségénél sokkal magasabb szinten vagy képes elvont gondolatok megértésére, szabályok és mintázatok felismerésére."
Szókincs teszt: "A teszteredményed alapján úgy tűnik, hogy a veled egykorúaknál lényegesen műveltebb és tájékozottabb vagy, ami most az iskolában, és később az életben is nagyon sokat segíthet Neked a legkülönbözőbb feladatok megoldásában. Te ebben a tesztben a veled egykorúak 98 százalékánál teljesítettél jobban (és persze 2 százalék teljesített jobban Nálad)."
Munkamemória teszt: "Kiemelkedő eredményt értél el ebben a figyelmi-emlékezeti feladatban, ami azt jelenti, hogy a munkamemóriád (vagyis az a képességed, hogy figyelemelterelő vagy zavaró körülmények mellett is meg tudj jegyezni információt és azzal feladatokat tudj végezni) magasan átlagon felüli. A kutatások azt találták, hogy a munkamemória az intelligencia fontos része, így a figyelmi- emlékezeti képességeid révén kiváló intelligenciahányadossal rendelkezhetsz." Ez 91, valamennyi % lett. Azt pontosan nem jegyeztem meg.
Problémamegoldó teszt: "Ebben a tesztben a problémamegoldó képességed hatékonyságát mértük. Az eredményed azt mutatja, hogy ebben a problématípusban a teljesítményed jóval a te korosztályod átlaga felett van. Gratulálunk, csak így tovább!" És ez maximális 100%-os lett.
Szerintem viszonylag jól sikerült. Remélem bejutok a legjobb 2000-be, de majd meglátjuk ezek az eredmények mire voltak elegek. Én 13 éves vagyok, szóval ehhez a korosztályhoz képest lettek ilyen eredményeim.
Te megírtad? És neked hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!