Hány óra (tanóra) alatt lehet megtanulni énekelni?
Hát én egy évre tippelek, de mondjuk nemtom, heti hány órában csinálta az illető, akire gondolok, fél év alatt még néha igencsak hamisan szólt, amikor énekelt; de azóta felfejlődött szerintem elég királyra.
És hogyha nem énekelsz hamisan, szerintem akkor tudsz énekelni, kivéve, ha sehogyan sem énekelsz, mert úgy nem nehéz nem hamisnak lenni ugye:)
De ha nem énekelsz hamisan, akkor gondolom, az érzelmeket szeretnéd minél jobban átadni. Hát, azt magadnak kell kifejlesztened valahogy. Lehet, hogy jó lenne pl jó érzelemdús filmeket nézned; és akkor abból megismersz sok sztorit; meg ilyesmi. Ott amúgy az lenne a fő szerintem, hogy ne el akarj játszani egy érzelmet, mert akkor az olyan mű lesz, meg mesterkélt, hanem csak előrántani magadból és megmutatni, mert biztosan meg van benned. És ha előrántod magadból, akkor az szerintem át fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!