Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 9. osztályos matematika...

9. osztályos matematika anyagot honnan tudnám megtanulni?

Figyelt kérdés

van olyan könyv, vagy valamilyen oldal az interneten ami segítségével meg lehet érteni a feladatokat?

most kerültem fel gimnáziumba, a tanárom magyarázni nem igazán tud, és könyvemből nem igazán tudok rájönni a feladatok megoldására.

mindíg jó voltam matekból, 4-5-ös között mozogtam mindig a tanárom amit elmagyarázott azt is mindíg megértettem, de ne mtudom hogy velem van a hiba vagy a tanárommal itt 9.-be.

2015. okt. 7. 20:27
 1/1 I miss you freedom válasza:
Szia. Ha nagyon nehezen megy akkor ajánlom a külön tanárt, pár osztálytársamnak bevált akik eddig kipróbálták. Vagy esetleg oszt társad aki nagyon tudja elmagyarázhatja neked másképp.Én ezt szoktam tenni. 11.-es vagyok és tölem sokan kérnek segítséget. Könyvböl viszont az a könyv jó amiben le van rendesen írva az anyag. Viszont ha könyv kell akkor a sokszinü matematika Tankönyv ami jó ha esetleg nem ebböl tanultok. :)
2015. okt. 7. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!