Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok már tanulni?

Miért nem tudok már tanulni?

Figyelt kérdés

Nekiülök tanulni,de ha megerőltetem magam se bírok még 1 órát se végigtanulni,elkezdek elkalandozni vagy felállok és sétálgatok ide-oda,nyomkodom a laptopot ha azon tanulok

Középiskolában pedig nem volt gondom,2-3 órát is tanultam egy huzamban ha kellett,látszott is a jegyeimen,430 ponttal felvételiztem

Érettségire is tanultam naponta 2 órákat

Aztán az egyetem 1. évében már szerintem elkezdődött valami,de ott még viszonylag ment a tanulás,2. félévben viszont megbuktattak egyik gyakorlatból,pedig tudtam az anyagot,de zh-ban meg rosszul csináltam meg és kb 1 zh elég volt ahhoz hogy meghúzzanak

Utána a 3. félévben már semmi motivációm nem volt,akkor már nem bírtam magamat rávenni a tanulásra,el se mentem vizsgázni,4. félévben pedig nem vettem fel semmit.Jelentkeztem másik szakra,hátha a váltás jót tesz,de most itt vagyok,eltelt majdnem 2 hónap és semmi változás

Pedig az agyam szerintem fogékony a tanulásra,de olyan szinten motiválatlan vagyok,hogy nem tudok tanulni

Viszont azt kizártnak tartom,hogy mindenkit aki elvégzi az egyetemet annyira érdekelné amit tanul

Lehet itt valamit csinálni vagy kénytelen leszek eldobni az elpazarolt féléveket és otthagyni az egyetemet?

2015. okt. 23. 12:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!