Hogyan tudnék naponta akár 12 vagy több órát is tanulni?
Figyelt kérdés
Sajnos amikor hazaérek az egyetemről, fáradt vagyok, és alig pár óráig tudok odafigyelni, miután majd elalszom a fáradtságtól. Szükségem van arra, hogy ennek sokszorosát is tanulásra tudjam fordítani.2015. okt. 19. 20:37
1/4 A kérdező kommentje:
És mondjuk a szükséges 7-8 óra alvást 5-6-ra csökkenteni.
2015. okt. 19. 20:39
2/4 anonim válasza:
Szerintem butaság lenne ennyit tanlni, mert semmi értelme nincs, egyszerűen nem fog az agyad, ha masszívan koncentrálsz ilyen sokáig.
Szerintem tanulj 1 órát, tarts fél óra szünetet, majd megint 1 óra, megint fél óra szünet. Közben igyál sokat. 4x1 óra után tarts egy hosszabb szünetet. És legkésőbb 11-kor feküdj le. Ha nem vagy fáradt, sokkal könnyebb tanulni.
Felesleges "tizenkétórázni", csak a saját idődet pazarlod el vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Erre a 3 vagy 4 évre rááldozom a pihenésem vagy az egészségem, ha cserébe sikerül ezt a sulit elvégezni, de muszáj ennyit tanulnom mert lemaradásaim vannak, amikre nem tudok építeni. A szórakozást már eleve amennyire lehet, kiiktattam.
2015. okt. 19. 20:50
4/4 anonim válasza:
De hiába akarsz 12 órát tanulni, semmi értelme nem lesz, mert ennyi nem lehet. Ha kipihent vagy, úgy sokkal többet és jobban tudsz tanulni.. Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!