Ilyenkor, ebben az esetben kit kell felkeresnem, kinek írhatok?
Szia!
1. Fel sem vesznek! Kerekesszékből LEHETETLEN végigcsinálni a gyakorlati képzést.
2. Régi épületek,semmi rámpa meg hasonlók,ráadásul sok épület között ingázás van,ráadásul a nagyállat klinikára buszozni kell Üllőre.
3. Esélytelen. :(
Oda jártam,de nem végeztem el sajna.
Kerekes székkel esélytelen a dolog,főleg az állatorvosi diploma.
Gondolkodj! Hogyan vizsgálsz meg egy lovat? Hogyan vezetsz le egy ellést tehénnél? Hogyan éred fel a műtő asztalt?
Kedves Kérdező!
Én a pécsi körülményeket ismerem, ott van egy támogató szolgálat, tőlük pl. kisbusz lehet kérni, és az egyetemi épületek között bármikor át tudnak vinni egyik helyről a másikra, sőt, klubot is működtetnek azok számára,akik valamilyen fogyatékossággal élnek.
A szegedi egyetemet nem ismerem, de kicsit keresgéltem a neten, és ezt az oldalt találtam, mindenképp vedd fel velük a kapcsolatot: Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ. [link]
4.-től kérdem.
1. Ki fizeti őket? Az állatorvosin gyakran reggel 07:00-tól este 22:00-ig!!! van oktatás. Végig ráérnek?
2. Segítenek egy ló termékenységi vizsgálatánál is? Vagy egy 3 órás műtét alatt felemelve tartják a kérdezőt,hogy elérje az asztalt?
Még mindig nem értem, hogy hogyan kerül ide az állatorvosi.
Az egyetem saját költségvetéséből fizeti őket. További infó itt található:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!