Ilyenkor mit lehet tenni, illetve van-e egyáltalán megoldása vagy jobb ha beletörődök?
Szeptemberben kezdtem az egyetemet és kollégiumba költöztem.
A tájékoztatóban, amit küldtek azt írták, hogy CSAK a kari koleszba mehetek. Ezzel nem is lenne gond, de ami ott fogadott arra nincsenek szavak.
Az épület iszonyat lepusztult, kicsi szobákban 3 fő lakik, ami kettő embernek lenne éppen megfelelő, kosz a folyosókon minden nap, ordibáló részegek, a wc-ket meg sem említem. Ezzel még meg lehet birkózni, vannak ilyen koleszok. De ami elfogadhatatlan, hogy nincs internet elérés, illetve ami van azt nem nevezném annak, nem tudok rácsatlakozni (nem csak én) max 5-10 percekre egy héten(!!), egy tanuláshoz szükséges fájlt se lehet letölteni. Nekem nem arra kell net hogy torrentezzek stb. de azért az minimum hogy egy egyetemi kollégiumban legyen internetelérés. Utolsó csepp a pohárban most az volt, hogy zh-k előtt újítják fel az egyetlen értelmes részt méghozzá a tanulószobát.
Na ennyi mese elég, a kérdésem az volna, hogy ilyenkor el lehetne-e költözni egy másik kollégiumba? Vagy marad a megszokás?
Szerezz be magadnak mobil netet. Szerepel a szerződésben, hogy biztosítanak x szélességű internet elérést?
Marad a megszokás vagy az albérlet.
"ordibáló részegek"
Na ők a sulis társaid. Hogy ilyen parasztok, arról nem a kolesz tehet.
Köszönöm a válaszokat.
Mobilnetre én is gondoltam már, csak elég gáz, hogy még az internetet is nekem kell "vinni".
Albérleten gondolkozok, lenne is kivel, csak hát még úgy is kétszer olyan drága mint egy kollégium és nem vagyok úgy eleresztve pénzügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!